Evenementen

Conferentie VO Masterplan Dyslexie

Op 10 december 2008 wordt de aftrap verricht voor de conferentie 'Dyslexie in de basis!' van het Masterplan Dyslexie. Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht, biedt deze dag onderdak aan iedereen in het voortgezet onderwijs die te maken heeft met dyslectische leerlingen: zorgspecialisten, remedial teachers, maar zeker ook docenten. Centraal staat de ondersteuning aan leerlingen met dyslexie.

Er is aandacht voor verschillende onderwijsvormen en verschillende zorgniveaus. Of u nu meer wilt weten over goed onderwijs voor alle leerlingen (niveau 1), specifiek op de dyslecticus afgestemde maatregelen in de klas (niveau 2) of aanvullende interventies buiten de klas (niveau 3)... de conferentie biedt voor ieder wat wils!

Het belooft een dag te worden vol praktische voorbeelden, inhoudelijke verdieping en mogelijkheid tot discussie. Het ideale uitgangspunt om de dyslectische leerling bij u op school ook echt 'in de basis' te zetten.

Waar en wanneer
10 december 2008, 10.00 - 16.00 uur, stadion Galgenwaard te Utrecht


Inschrijven
Inschrijven is mogelijk op www.deelnameregistratie.nl. Daar vindt u ook het volledige programma, met een overzicht van de workshops en de standhouders op de activiteitenmarkt.

Wat?Conferentie VO Masterplan Dyslexie
Waar?Utrecht, Nederland
Wanneer?10/12/2008
Meer informatie?Website