Evenementen

Good Practice Day Talen 9

Op vrijdag 6 februari organiseren wij voor de negende keer de Good Practice Day Talen. Het centrale thema van deze dag is: Talenonderwijs: Nieuw én Anders!

Talendocenten hebben nu één jaar ervaring met de vernieuwde Tweede Fase. Hebben de veranderingen geleid tot nieuw en ander talenonderwijs? De Good Practice Day Talen is dé plek waar docenten de mogelijkheid wordt geboden met elkaar vakdidactische inzichten te delen. Docenten uit het voortgezet onderwijs verzorgen workshops en presentaties, wisselen ervaringen uit met de deelnemers en bediscussiëren met hen de didactische mogelijkheden van hun vak.

» Direct naar het aanmeldingsformulier
» Direct naar het workshopprogramma

Voor wie
Deze dag is bestemd voor docenten Nederlands, Duits, Engels, Frans, Chinees en Spaans. Voor het eerst nodigen we docenten klassieke talen en KCV uit deel te nemen aan deze nascholingsdag.

Opzet van de studiedag
Wij bieden een dagvullend programma waarbij u een keuze kunt maken uit een gevarieerd aanbod van lezingen, workshops en presentaties. Tijdens de lunch is er een uitgeversmarkt. Na afloop kunt u tijdens de borrel napraten over deze dag.  

Plaats en tijd
6 februari 2009 van 09:30 tot 16:30 uur, Pieter de la Court-gebouw, Wassenaarseweg 52, Leiden (op 5 min. loopafstand van station Leiden Centraal)

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 235,00 inclusief lunch en nascholingscertificaat. Voor leden van Levende Talen en bij inschrijving vóór 15 december 2008 geldt een reductie van 10% op het inschrijfgeld. Het stapelen van kortingen is niet toegestaan.

Aanmelding
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Let wel: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email.

Annulering
Bij annulering van deelname voor 20 januari 2009 zijn wij genoodzaakt € 25,00 administratiekosten per aanmelding in rekening te brengen. Indien deelname op of na deze datum wordt geannuleerd is het volledige factuurbedrag verschuldigd. Annuleren kan alleen schriftelijk (per brief of per email). Vervanging door een collega is altijd toegestaan.

Nadere informatie
Voor nadere informatie kunt u zich richten tot Drs. Wibo van der Es en Drs. Ad van der Logt, Lerarenopleiders ICLON, iclonns@iclon.leidenuniv.nl.

Wat?Good Practice Day Talen 9
Talenonderwijs: Nieuw én Anders!
Waar?Leiden, Nederland
Wanneer?06/02/2009
Meer informatie?ICLON
Ad van der Logt
Website