Evenementen

GO! voor Taal

GO! voor Taal
inspiratiedag rond taal en vernieuwend taalonderwijs van kleuters tot volwassenen

Zin in een zalige zaterdag iets doen? Dan verwachten wij u zeker op onze eerste talendag op 19 september in CVO Panta Rhei de Avondschool, Schoonmeersstraat 52, 9000 Gent.

Programma
Met Vippie in de tipi, mee het Clil-experiment verkennen, 'smarte portfolio's', spieken in freinetscholen... dit alles krijgt u geserveerd in een verscheidenheid aan taalateliers.

Chika Unigwe voor de volwassenen, Inge Misschaert voor de jongsten en Ron Langenus voor de opgroeiende jeugd, lezen zelf hun verhaal aan u voor.

Zo maakt u gelijk het startschot mee van de GO!-verhalenwedstrijd met als thema: Geen muren, geen grenzen! Allemaal buren en unieke mensen! De spetterende apotheose volgt in januari.

Improvisatietheater Inspinazie zorgt de hele dag voor een vrolijke noot en een vleugje humor en als u op het einde moe maar voldaan huiswaarts keert, krijgt u van ons nog een literair geschenkje.

Bovenop al dit lekkers wordt u verwend met een ontbijt en een broodjesmaaltijd met koffie en fris.

» Meer info over het programma.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website. Uw inschrijving wordt slechts definitief indien u vóór 12 september per deelnemer € 50 overschrijft op het rekeningnummer 091-0121292-71 (GO/PBD - 1000 Brussel), met vermelding van:

  • GO! voor taal
  • de naam van de deelnemer(s)
  • de school


Meer info
Meer informatie op de website van het Gemeenschapsonderwijs.

 

Wat?GO! voor Taal
Waar?Gent, België
Wanneer?19/09/2009
Meer informatie?GO!
Website