Evenementen

Meer tijd voor taal!

Meer tijd voor taal!

Het taalniveau van de leerling in het (v)mbo is en blijft een belangrijk onderwerp. Hoe tillen we dat niveau met elkaar naar een hoger plan, wat is daarvoor nodig, wat is de stand van zaken?

Het algemene thema is taalbeleid, maar ook ontwikkeling van taalvaardigheid en toetsing en Moderne Vreemde Talen komen aan bod. We blikken terug op het congres Tijd voor Taal! in 2008 en maken samen de stand op: welke vorderingen hebben we met elkaar geboekt? En waarmee moeten we nog hard aan de slag? Maar, nog belangrijker: welk nieuws krijgt u te horen?

Waar en wanneer
donderdag 19 november 2009, Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Programma
Het congres staat bol van de workshops en presentaties. Diverse interessante sprekers laten van zich horen en zorgen ervoor dat u, de bezoeker van Meer Tijd voor Taal!, met veel nieuwe inzichten en nieuwe contacten huiswaarts keert. Ook is er een informatiemarkt. Zo kunt u weer geïnspireerd en enthousiast aan het werk gaan met dit zo belangrijke thema!

Voor wie?
Het congres is onmisbaar voor (vak)docenten, beleidsmakers, adviseurs en management werkzaam in de bve-sector, al dan niet op het gebied van taal. Ontmoet uw vakgenoten en leer met én van elkaar over taal in het (v)mbo.

Meer info en aanmelden
Meer informatie is te vinden op de conferentie-website, waar men zich ook kan inschrijven.

 

Wat?Meer tijd voor taal!
Waar?Nootdorp (Den Haag), Nederland
Wanneer?19/11/2009
Meer informatie?Profiel Producties