Evenementen

Conferentie CAANS 29-30 mei 2010

De jaarlijkse bijeenkomst van CAANS (Canadian Association for the Advancement of Netherlandic Studies) zal plaatsvinden op 29 en 30 mei 2010 aan de Concordia Universiteit in Montreal. Deze bijeenkomst is onderdeel van het congres voor Social Sciences and Humanities. Thema van de CAANS-bijeenkomst is "Connected Understanding". Hierbij staan de onderwijsactiviteiten en de invloed van de opkomst van de digitale technologie op onderzoek en onderzoek-creatie centraal. Het gaat daarbij tevens om de verbanden die gelegd worden met collega's in andere disciplines en om onderzoeksterreinen die ook buiten de academische wereld vallen. Keynote speaker is Rudi Wester, o.a voormalig directeur van het Institut néerlandais in Parijs. De bijeenkomst wordt financieel ondersteund door de Nederlandse Taalunie.
Men kan zich nog aanmelden voor het houden van een inleiding van 20 minuten (plus 10 minuten vragen beantwoorden) tot 1 maart 2010.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van CAANS-ACAEN (zie onder) of u kunt contact opnemen met Inge Genee, e-mail: inge.genee@uleth.ca.

Wat?Conferentie CAANS 29-30 mei 2010
Waar?Montreal, Canada
Wanneer?29/05/2010 tot 30/05/2010
Meer informatie?Concordia Universiteit Montreal
Inge Genee
inge.genee@uleth.ca
Website