Evenementen

Doctorandi- en Habilitandencolloquium Oldenburg 2010

Op 5 en 6 november 2010 zal het jaarlijkse Doctorandi- en Habilitandencolloquium van de Duitstalige neerlandistiek aan de Carl von Ossietzky Universität Oldenburg plaatsvinden. Het colloquium biedt de gelegenheid proefschriften en "Habilitationsschriften" in wording binnen de neerlandistiek in het Duitse taalgebied voor te stellen en daardoor de kwaliteit ervan te verbeteren. De primaire doelgroep van het colloquium is daarom onderzoekers (in opleiding) die aan een universiteit in het Duitse taalgebied zijn verbonden. Omdat het colloquium gericht is op een intensieve inhoudelijke discussie wordt de nadruk gelegd op het voorleggen van schriftelijke discussiestukken, bijvoorbeeld een onderzoeksopzet of een voorlopig hoofdstuk.
Het aanmeldingsformulier voor de bijeenkomst vindt u online op de website van de Oldenburgse neerlandistiek (zie onderaan). Gelieve het vóór 1 februari op te sturen. Begin maart zal de bevestiging van deelname volgen.
Discussiestukken (richtlijn ca. 15 blz.) kunt u vóór 1 oktober 2010 aan Sara Jonkers en Samira Sassi sturen. De e-mail adressen vindt u hieronder. Het colloquium wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Nederlandse Taalunie. Voor meer informatie over het colloquium kunt u eveneens terecht bij Sara Jonkers en Samira Sassi.

Wat?Doctorandi- en Habilitandencolloquium Oldenburg 2010
Waar?Oldenburg, Duitsland
Wanneer?05/11/2010 tot 06/11/2010
Meer informatie?Carl von Ossietzky Universität van Oldenburg
Sara Jonkers en Samira Sassi
sara.jonkers@uni-oldenburg.de
s.sassi@uni-oldenburg.de
Website