Evenementen

Elfde Good Practice Day Talen

De Sectie Nascholing Talen van het ICLON (Universiteit Leiden) organiseert op 28 januari 2011 voor de elfde keer een Good Practice Day Talen. Het centrale thema van deze dag is: Goed talenonderwijs; mag het ietsje meer zijn?

De Good Practice Day Talen is na 11 jaar nog steeds dé plek waar docenten de mogelijkheid wordt geboden met elkaar vakdidactische inzichten te delen. Docenten uit het voortgezet onderwijs verzorgen workshops en presentaties, wisselen ervaringen uit met de deelnemers en bediscussiëren met hen de didactische mogelijkheden van hun vak.


Doelgroep
Deze nascholingsdag is bestemd voor docenten Nederlands, Duits, Engels, Frans, Chinees en Spaans. Ze bestaat uit een dagvullend programma waarbij een keuze kan worden gemaakt uit een gevarieerd aanbod van presentaties en workshops.


Nieuw

Dit jaar zullen universitaire talendocenten ingaan op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op de verschillende vakgebieden. In hun lezing besteden zij volop aandacht  aan mogelijke toepassingen in het voortgezet onderwijs.


Meer informatie (ook voor wie zelf een workshop wil geven)
Dr. Ad van der Logt
lerarenopleider/ nascholer
071-5274028
logt@iclon.leidenuniv.nl

ICLON
Universiteit Leiden
Wassenaarseweg 62A
2333 AL Leiden

Postadres:
Postbus 905
2300 AX Leiden

Wat?Elfde Good Practice Day Talen
Goed talenonderwijs; mag het ietsje meer zijn?
Waar?Leiden, Nederland
Wanneer?28/01/2011
Meer informatie?ICLON
logt@iclon.leidenuniv.nl