Evenementen

Conferentie 'Met recht geletterd'

Geletterdheid als onmisbare competentie binnen de context van onderwijs, opleiding, maatschappij en werk, staat hoog op de maatschappelijke en politieke agenda. Heel wat organisaties in Vlaanderen en Nederland voerden de afgelopen jaren projecten uit rond geletterdheid bij jongeren en volwassenen. Veel van die projecten werden ondersteund door de Nederlandse en Vlaamse overheid. Een overzicht van belangrijke initiatieven stellen we graag aan u voor op maandag 29 november 2010.

Op die dag organiseert het Centrum voor Taal en Onderwijs de conferentie 'Met recht geletterd. Werk maken van geletterdheid als sleutelcompetentie'.


Doelgroep
Deze conferentie richt zich tot coördinatoren op scholen en opleidingscentra, tot pedagogische begeleiders, werkgeversorganisaties en vakbonden, beleidsmakers en onderzoekers. Graag nodigen we u dan ook uit om hieraan deel te nemen.


Meer info
Meer weten? Alle info over inhoud en inschrijvingen vindt u op de website www.geletterdheid.be. Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Wat?Conferentie 'Met recht geletterd'
Werk maken van geletterdheid als sleutelcompetentie.
Waar?Leuven, België
Wanneer?29/11/2010
Meer informatie?Centrum voor Taal & Onderwijs
Website