Evenementen

Geen Daden Maar Woorden Festival

Op zaterdag 21 mei 2011 staat de Verkadefabriek in Den Bosch voor de zesde keer volledig in het teken van Geen Daden Maar Woorden Festival. Op het programma staan auteurs, dichters, theatervoorstellingen, concerten, films en onverwachte gastoptredens. Met een enkel kaartje kun je alle zalen in en uit lopen.

Een voorproefje...
Kees van Kooten was in oktober nog te zien tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam, nu geeft hij een wervelende voordracht in de Verkadefabriek. Daarnaast vindt de première plaats van het filmportret dat Jeroen S. Rozendaal met regisseur Peter Scholten maakten over dichter, schrijver en podiumdier Bart Chabot. De band Halfway Station brengt folk en blues uit vervlogen tijden tot leven op het podium. Met pit en humor maken zij liedjes op zelfgemaakte of vergeten instrumenten als de washtub bass, banjo en accordeon. De Utrechtse zangeres Lilian Hak gebruikt muziek uit oude klassiekers als inspiratiebron voor een verzameling van nummers vol drama en glamour. Vrouwkje Tuinman draagt voor uit haar onlangs verschenen vierde dichtbundel, Wat ik met de sleutel moet. Ze is regelmatig te zien op festivals, schrijft voor tijdschriften en maakt teksten voor muzikale voorstellingen.

Ook te zien in Den Bosch zijn Scapino Ballet Rotterdam & Ellen Deckwitz, Nico Dijkshoorn & P.F. Thomése met de band Hank Five, David van Reybrouck, Marcel Möring, Christine Otten, Meindert Talma, John Schoorl, DJ Swoolish en It Folds Into...

Wat?Geen Daden Maar Woorden Festival
Waar?Den Bosch, Nederland
Wanneer?21/05/2011
Meer informatie?Passionate Bulkboek
Website