Evenementen

NRTO Taaltrainersdag

Op zaterdag 19 november 2011 vindt de jaarlijkse Taaltrainersdag plaats. Dit jaar voor de tiende keer met als thema: 'Hoe leer je een taal? De psychologie van het leren'. Het belooft een zeer interessante dag te worden en vanaf heden kunt u zich hiervoor aanmelden.

De dag begint met een plenaire lezing door dr. Emmanuel Keuleers (Centrum voor Leesonderzoek - Departement Experimentele Psychologie, Universiteit Gent). Keuleers is psycholinguïst en heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de wijze waarop we taal leren en begrijpen. Hij zal spreken over 'Hoeveel woorden hebben we echt nodig om een taal te spreken en te begrijpen?' In de middag staan diverse aansprekende workshops gepland.


Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
9:30 uur Ontvangst deelnemers (uitreiking naambadge en deelnemersmap)
10:15 uur Opening
10:30 uur Plenaire lezing dr. Emmanuel Keuleers (met ruimte voor discussie/ stellen van vragen)
12:00 uur Lunch
13:00 uur Start workshop ronde 1 (zie workshopbeschrijvingen)
14:15 uur Pauze
15:00 uur Start workshop ronde 2 (zie workshopbeschrijvingen)
16:15 uur Borrel
17:30 uur Einde

Gedurende de dag is er onbeperkt verse koffie, thee, mineraalwater en frisdrank verkrijgbaar. Dit staat ook voor u klaar in de workshopruimtes (behalve in workshopruimte 'New York'). Tevens zijn er zoete lekkernijen. U kunt tussen 12:00 en 13:00 uur gebruik maken van het zeer uitgebreide lunchbuffet in het restaurant en de stands bezoeken.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de workshops.

Gedurende de dag is volop gelegenheid om de stands van vooraanstaande uitgeverijen te bezoeken, waaronder Uitgeverij Intertaal, IVIO-Boeken, Uitgeverij Boom en ThiemeMeulenhoff. Deze uitgeverijen hebben speciaal voor u interessante aanbiedingen. Ook dit jaar kunt u tijdens de Taaltrainersdag kennis vergaren én netwerken.


Kosten

Voor taaltrainers die werkzaam zijn voor een opleidingsinstituut dat lid is van de NRTO of
van de VETRON: € 99,00. Lid van NVO2: € 149,00. Alle overige deelnemers: € 199,00 per persoon.

Genoemde bedragen zijn inclusief de deelnemersmap, lunch, koffie, thee en frisdrank gedurende de gehele dag en de borrel.


Aanmelden
Het aanmeldformulier kunt u hier downloaden als pdf-bestand.
Wilt u het aanmeldfomulier als wordbestand downloaden? Klik dan hier.

Stuur dit formulier zo spoedig mogelijk (voor 28 oktober 2011) terug naar:
NRTO
o.v.v. Taaltrainersdag 2011
Australiëlaan 16B
3526 AB Utrecht
of mail de inschrijfformulieren naar pauline@nrto.nl.

Graag maken wij u er op attent dat wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Als u zeker wilt zijn van deelname: meldt u dan zo snel mogelijk aan om teleurstellingen te voorkomen!

Let op: na aanmelding kunt u niet meer annuleren en kunnen de opgegeven workshops niet meer worden gewijzigd. Ondanks dat wij ons uiterste best doen om u bij de door u gewenste workshops in te delen, kan het voorkomen dat u in een andere workshop wordt geplaatst. Mocht u zelf verhinderd zijn dan kunt u uiteraard wel een vervanger sturen.


Bewijs van deelname

Aan het einde van de dag ontvangt u een bewijs van deelname.

Wat?NRTO Taaltrainersdag
Hoe leer je een taal? De psychologie van het leren
Waar?Breukelen, Nederland
Wanneer?19/11/2011
Meer informatie?NRTO