Evenementen

De Staat van het Boek

Hoe kunnen auteurs communiceren met hun lezers? Op een podium, via blogs en sociale media, met interactieve lezingen? Of – lekker ouderwets – via hun boeken? En hoeveel invloed heeft die lezer op het schrijfproces? Valt er heil te verwachten van crowdfunding of win-winleningen? Hoe ziet de bibliotheek eruit in 2020? Hoe kan het boek beter concurreren met andere populaire media? En wat moet de politiek eigenlijk doen voor het boek en de letteren?

Weten de nieuwe bazen van Boek.be en de Vlaamse Auteursvereniging een antwoord op deze vragen? Of de baas van Studio 100 misschien?

Op dinsdag 23 april organiseert het BoekenOverleg voor de derde keer De Staat van het Boek. Tijdens dit symposium geven prominente sprekers hun visie op de dynamiek van het boekenvak en de letterensector. De Staat van het Boek is een uitgelezen ontmoetingsmoment voor auteurs, vormgevers, uitgevers, boekverkopers, bibliothecarissen, opiniemakers, beheersvennootschappen, organisatoren van literaire evenementen, politici, beleidsverantwoordelijken en lezers.

Wat?De Staat van het Boek
Waar?Antwerpen, België
Wanneer?23/04/2013
Meer informatie?Het BoekenOverleg
Website