Evenementen

Studiedag van het Nederlands in Aken

Op 21 februari 2015 vindt bij de Volkshochschule in Aken weer de Studiedag voor het Nederlands plaats. De dag wordt georganiseerd met steun van de Taalunie, de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Berlijn, het Consulaat-Generaal van Nederland in Düsseldorf, de Volkshochschule Aachen en het Landesverband der Volkshochschulen von NRW e.V. in Düsseldorf. Zij nodigen u uit voor de 17e editie van deze jaarlijkse bijeenkomst en studiedag voor VHS-docenten Nederlands in Duitsland.

Er is een gevarieerd programma met een inleiding door Koen van Gorp, projectleider Certificaat Nederlands als Vreemde Taal (CNaVT) en een muzikale instemming door Lennaert Maes en Andrei Bonski. Er zijn vervolgens drie workshoprondes met keuze uit verschillende praktische thema's en een training als examinator CNaVT. Tijdens de pauzes kunt u netwerken met collega's en informeren bij verschillende uitgeverijen over nieuw lesmateriaal of kennismaken met de Fachvereinigung Niederländisch.

De voertaal tijdens de studiedag is Nederlands. Voor meer informatie, het programma en het aanmeldingsformulier kunt u terecht op de website van de VHS Aachen.

Wat?Studiedag van het Nederlands in Aken
Waar?Aken, Duitsland
Wanneer?21/02/2015 tot 21/02/2015
Meer informatie?VHS Aachen
Burkhard Storbeck
0049-241-4792 140
Burkhard.Storbeck@mail.aachen.de
http://www.vhs-aachen.de/vhs/deutsch-fremdsprachen/niederlaendisch/index.htm/