Evenementen

Qwerty & Azerty 2015 - De Grote Literaire Quiz der Lage Landen

Na het grote succes van de eerste editie in 2014, is Qwerty & Azerty terug in de hoofdstad! Op donderdag 23 april kunt u weer deelnemen aan onze boeiende, humorvolle quiz over boeken en schrijvers, over klassiekers en debuten, over proza en poëzie uit de Lage Landen. Quizmaster van dienst is opnieuw de schrandere, spitsvondige en gewiekste Warre Borgmans. Juryvoorzitter is ook dit keer Wim Brands de erudiete lonesome cowboy van de literatuurkritiek op tv. Test uw kennis en doe ook mee met een team van vier personen. Uiteraard zijn er weer veel mooie prijzen te winnen...

Waar de Nederlander op zijn toetsenbord de Q van Question aantreft, vindt de Vlaming op zijn klavier de A van Answer. Hoewel Vlamingen en Nederlanders in 2015 BesteBuren zijn, weten niet zo veel van elkaars schrijvers en literatuur. Alle reden dus om tijdens een gezellige avond op speelse wijze de kennis wat op te frissen. Kom dus naar Qwerty & Azerty, de Grote Literaire Quiz der Lage Landen!

Hoe deelnemen?
Heel eenvoudig! Stel een team samen van 4 personen, vul het inschrijvingsformulier op de onderstaande weblink in en stuur dit door. Deelnemen kost 10 euro per team van 4 personen. Inschrijven kan zolang er plaats is. Wanneer u hebt ingeschreven, krijgt u van ons een bevestiging.

Wat?Qwerty & Azerty 2015 - De Grote Literaire Quiz der Lage Landen
Waar?Amsterdam, Nederland
Wanneer?23/04/2015
Meer informatie?deBuren, VPRO, de Brakke Grond, Nederlandse Taalunie
Jenny Quermia
jenny@deburen.eu
Website