Evenementen

Nacht van de Vrouwelijke Stem & Boekenbal

Tijdens de Nacht van de Vrouwelijke Stem zal u niet één stem, maar tientallen stemmen horen. Soms zoetgevooisd en sierlijk, soms geil en verleidelijk, soms kwaad en geërgerd – maar altijd authentiek en pertinent. Schrijfsters, dichteressen, zangeressen en opiniemaaksters etaleren wat ze te zeggen, te roepen en te zingen hebben in een veelkleurig woordfeest.

Met Fatena Al Ghorra, Esmé Bos, Charlotte van den Broeck, Diane Broeckhoven, Elise Caluwaerts, Saskia de Coster, Heleen Debruyne, Gerda Dendooven, Fleur van Groningen, Moya De Feyter, Fleur van Groningen, Kristien Hemmerechts, Joke van Leeuwen, Rachida Lamrabet, Nikkie van Lierop, Elisabeth Marain, Carmien Michels, Cathérine Ongenae, Mirjam Rotenstreich, Simone van Saarloos, Lize Spit, Birsen Taspinar, Lara Taveirne, Maud Vanhauwaert, Ingrid Vander Veeken, Niña Weijers ... en weinig anderen.

Het Boekenbal. Zowat het beste excuus om u uit te dossen, uitgelaten te feesten en samen te toosten op Het Boek! En waar kan u dat beter doen dan tussen de boeken zelf, in bibliotheek Permeke. Op de Nacht van de Vrouwelijke Stem zullen enkel vrouwelijke dj’s onder kundige leiding van dj Miss Schwartzkopf het vinyl beroeren. Haal uw beste dansschoenen al maar uit de kast, u zal ze nodig hebben.

Tijd: Vanaf 20.00 uur.
Locatie: Bibliotheek Permeke, De Coninckplein 25-26, 2060 Antwerpen
Entree: Toegang is gratis, wel reserveren op website.

Wat?Nacht van de Vrouwelijke Stem & Boekenbal
Waar?Antwerpen, België
Wanneer?16/04/2016
Meer informatie?Bibliotheek Permeke Antwerpen
Bibliotheek Permeke