Evenementen

Passa Porta Festival

Van 24 tot 26 maart 2017 gonst het in de Brusselse straten weer van de literaire bedrijvigheid. Tijdens de zesde editie van het Passa Porta Festival delen een honderdtal Belgische en internationale schrijvers in alle mogelijke talen en genres een weekeinde lang hun ideeën, hun liefde voor het woord en hun passie voor teksten.

Om de twee jaar strijkt hét internationale rendez-vous van de literatuurliefhebbers neer in Brussel. Een honderdtal auteurs uit binnen- en buitenland, oude bekenden en nog te ontdekken parels, delen hun ideeën en hun passie voor literatuur in theaters, cafés, boekhandels, de bib en de openbare ruimte.

Meer informatie wordt op 22 februari bekendgemaakt via de website

Het Passa Porta festival wordt georganiseerd door: Passa Porta, Koninklijke Ambassade van Noorwegen te Belgïe, NORLA, Behoud de Begeerte, Les Parlantes, De Geus, Gaïa Editions, La Halte, Literary Europe Live. Organised in cooperation with Literature Across Frontiers as part of the Literary Europe Live project supported by the Creative Europe programme of the European Union.

Wat?Passa Porta Festival
Waar?Brussel, België
Wanneer?24/03/2017 tot 26/03/2017
Meer informatie?Website