Evenementen

Heerlijk Helderdag

De Heerlijk Helderdag is een gratis inspiratiedag over heerlijk heldere communicatie voor communicatiemedewerkers van lokale en bovenlokale overheden en voor fans van klare taal.

Hoe zet je een succesvol beleid voor Heerlijk Helder op in je organisatie? Hoe test je je communicatie bij de doelgroep? Welke ondersteuning geef je medewerkers?

Dat, en nog veel meer, kom je te weten tijdens inspirerende lezingen, praktijkverhalen en gesprekstafels. Wil je graag meteen aan de slag? Schrijf je dan in voor een van de workshops.

Deze tweede Heerlijk Helderdag heeft ook een feestelijk randje, want in oktober is het 20 jaar geleden dat de Taaltelefoon voor het eerst rinkelde. Sindsdien heeft de Taaltelefoon duizenden vragen beantwoord over helder en correct Nederlands. Met een niet te missen slotshow zetten we die verjaardag luister bij.

De Heerlijk Helderdag is bedoeld voor communicatiemedewerkers uit de publieke sector. Deelnemen is gratis. Schrijf je in vóór maandag 30 september 2019.

De Heerlijk Helderdag is een initiatief van Kortom vzw, de Nederlandse Taalunie en Team Taaladvies van de Vlaamse overheid, in samenwerking met VRT, Wablieft, Vocvo, gemeente Den Haag, VVSG en het Vlaams Parlement.

Wat?Heerlijk Helderdag
Waar?Brussel, België
Wanneer?07/10/2019
Meer informatie?info@kortom.be
Heerlijk Helderdag