Evenementen

Tweedaagse NT2-conferentie Paasheuvel

Na het succes van de NT2-conferentie in mei 2003 en de enthousiaste reacties die de Beroepsvereniging van docenten NT2 heeft ontvangen, heeft zij besloten om een 2e conferentie te organiseren op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober op de Paasheuvel in Vierhouten (vlakbij Nunspeet), Nederland.

De conferentie is bedoeld voor alle NT2-docenten uit Vlaanderen en Nederland, afkomstig van ROC's, ISK's, inkomcentra, particuliere instellingen.

Het wordt, net als in Heino, een bruisende uitwisseling van deskundigheid tijdens workshops, masterclasses, lezingen, presentaties en discussies. De onderwerpen beslaan een breed NT2-veld en lopen uiteen van alfabetisering en geïntegreerde trajecten tot lesgeven aan hoger opgeleiden, van het Staatsexamen NT2 en het portfolio tot taalriedels en het gebruik van multimediale middelen. En nog veel meer. Daarnaast zijn er natuurlijk mogelijkheden om van de natuur te genieten, te dansen en gezellig te praten op een terras.

De gastheer dit jaar is ROC De Amerlanden. NT2-cursisten van de afdeling Educatie helpen in de organisatie, terwijl ze werken aan hun taaltaken en bewijzen verzamelen voor in hun portfolio.

De Beroepsvereniging van docenten NT2 ijvert voor de verspreiding van vakkennis en vakmanschap in de beroepsgroep. Ook dit jaar zal er weer een NT2-docent-van-het-jaar gekozen worden. Op de tweede dag van de conferentie zal de bijbehorende bokaal worden uitgereikt.

Meer informatie op de website van de Beroepsvereniging van docenten NT2.

Wat?Tweedaagse NT2-conferentie Paasheuvel
Waar?Vierhouten , Nederland
Wanneer?30/09/2004 tot 01/10/2004
Meer informatie?Beroepsvereniging van docenten NT2
Merel Borgesius
Website