Evenementen

NT2-conferentie

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei 2003 vindt in conferentieoord Heino (bij Zwolle) een NT2-conferentie plaats. De manifestatie is bedoeld voor zoveel mogelijk NT2-docenten uit Nederland en Vlaanderen, afkomstig van ROC's, ISK's, inkomcentra, particuliere instellingen.

Tijdens de conferentie staat het lesgeven aan anderstaligen centraal onder het motto 'goed voorbeeld doet goed volgen'. Maximaal 1000 docenten zullen elkaar die dagen informeren over uiteenlopende onderwerpen als: zelfstandig leren en werken, buitenschools leren, portfoliomethodiek, duale trajecten, resultaatgericht werken, differentiatie in de ANT2-klassen.
Het doel van de manifestatie is om een sterke impuls te geven aan de inhoudelijke kwaliteit van het NT2-onderwijs aan volwassenen.

De organisatie van de conferentie is op zoek naar de beste voorbeelden uit de NT2-lespraktijk. Docenten(teams) kunnen zich daarvoor nog aanmelden via de website www.NT2puntNL.kennisnet.nl. Die website biedt tevens nadere informatie over de NT2-conferentie.

Wat?NT2-conferentie
Waar?Heino (bij Zwolle),
Wanneer?09/05/2003 tot 10/05/2003