Evenementen

24e Internationaal rederijkerscongres 2007

Het is Rederijkerskamer Moyses' Bosch een eer u te mogen verwelkomen in 's-Hertogenbosch op het 24e internationaal Rederijkerscongres in het weekeinde van 2 en 3 juni 2007. Moyses' Bosch organiseert het congres in samenwerking met het verbond van de Kamers van Rhetorica Vlaanderen Nederland vzw. in het Jheronimus Bosch Art Center.

Voortgang
- U kunt vorige versies van het Congresnieuws nalezen op de website van het Verbond: www.rederijkers.org.
- Vier kamers hebben zich aangemeld voor de wedstrijd.
- De locatie Jheronimus Bosch Art Center is enkele weken geleden officieel geopend in bijzijn van een afvaardiging van het Nederlands Koninklijk huis en de Bisschop van 's-Hertogenbosch.

Congres 2 en 3 juni 2007

Aanmelding als deelnemer
De aanmelding is geopend. Meldt u zich aan bij de heer Emiel François met de naam van de Kamer, de deelnemers, de adressen en ook of u zaterdag en/of zondag komt. Ook kunt u zich opgeven voor een rondvaart op de Binnendieze en/of een stadswandeling met gids. Het deelnamegeld bedraagt voor 1 dag euro 55,- en voor beide dagen euro 70,-. Uw aanmelding wordt bevestigd en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Tegelijk ontvangt u een lijst met overnachtingsmogelijkheden.

Inschrijven en aanmelden bij voorkeur per e-mail aan de voorzitter van: "Het Internationaal Verbond van Kamers van Rhetorica Vlaanderen - Nederland vzw": De Heer Emiel François: emiel.francois@skynet.be en cc: moysesbosch@planet.nl

Wat?24e Internationaal rederijkerscongres 2007
Waar?'s-Hertogenbosch,
Wanneer?02/06/2007 tot 03/06/2007
Meer informatie?Rederijkerskamer Moyses' Bosch
Carlo van de Water
+31 73 6122470
Burgemeester Loeffplein 71
5211RX 's-Hertogenbosch


moysesbosch@planet.nl
Website