Vacature plaatsen

Plaatsingsvoorwaarden
De vacaturebank is bestemd voor aanbod van banen en opdrachten voor mensen die zich professioneel bezig houden met het Nederlands, zoals docenten, auteurs, vertalers en bestuurders en beleidsmakers die bezig zijn met het werkveld etc. Het gaat om voltijd- en deeltijdbanen (betaald en vrijwilligerswerk), maar ook freelance klussen, scriptieplaatsen en stageopdrachten in Nederland, Vlaanderen en het buitenland.

Het plaatsen van een oproep op de vacaturebank is gratis. Vacatures of opdrachten kunnen worden geplaatst door particulieren, non-profit organisaties, overheid en bedrijven. Intermediairs, zoals uitzend- en werving en selectiebureaus, kunnen uitsluitend gebruik maken van deze service indien volledige adresgegevens van de werkgever in de advertentie worden opgenomen.

Advertenties worden gedurende maximaal 60 dagen geplaatst en vervallen hierna automatisch. Als de vacature niet vervuld is, kan de advertentie opnieuw worden aangeleverd. De inhoud van aangeleverde advertentie wordt door de Nederlandse Taalunie bekeken voordat deze wordt geplaatst. Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd. De Nederlandse Taalunie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste advertenties.

Aanlevering van vacatures kan uitsluitend via het onderstaande webformulier.

In het scherm functieomschrijving kunt u de volledige advertentietekst invoeren. Om voor opname in aanmerking te komen dient deze omschrijving minimaal de volgende gegevens te bevatten:

  • volledige contactgegevens van de opdracht-/werkgever
    • contactpersoon
    • telefoonnummer
    • e-mailadres
  • standplaats
  • aantal fte, looptijd project, etc.
Deze gegevens kunnen door de Nederlandse Taalunie op juistheid worden gecontroleerd.

Heeft u nog vragen? Mail ons!

Vacature opgeven

Contactpersoon*

E-mail*

Telefoon

NB: bovenstaande gegevens worden niet getoond op de website en worden alleen gebruikt indien de Nederlandse Taalunie vragen heeft over de onderstaande vacature. Onderstaande gegevens verschijnen in de vacaturetekst op de website. Vermeld aub ook de contactgegevens in het veld functieomschrijving.

Functie*

Organisatie*

Functieomschrijving*

Op vervalt de vacature.

* verplicht in te vullen