Vacatures

Ervaren docent Nederlands of docent Engels als taalassessor gezocht

Bisbee Flexonderwijs is op zoek naar een ervaren docent Nederlands of docent Engels die een passie heeft voor taal en zowel mondelinge als schriftelijke examens op een professionele wijze kan beoordelen in het middelbaar beroepsonderwijs.

Als docent Nederlands of docent Engels werk je als taalassessor, ben je flexibel inzetbaar en heb je ervaring met het afnemen van examens in het MBO.

Je bent bekend met de niveau verschillen (Nederlands 2F-3F, Engels A2-B1) en kan verschillende taalonderdelen op niveau beoordelen.

Van een taalassessor verwachten wij sociale vaardigheden en empathisch vermogen waarmee hij of zij studenten op hun gemak kan stellen.

Startende assessoren zullen (via Bisbee) bij Bureau ICE een training volgen om meer handvatten te verschaffen voor het afnemen en valide beoordelen van de toetsen. Verder organiseert Bisbee Flexonderwijs met onze inhoudsdeskundigen ieder jaar een aantal intervisie bijeenkomsten om bepaalde thema's op het gebied van Nederlands en Engels te behandelen.
Het betreft een landelijke functie waarbij je ingezet wordt bij jou in de regio, maar waarbij wij wel enige reisbereidheid verwachten.

Functie-eisen
* Je bent in het bezit van een 2e graads lesbevoegdheid Nederlands of Engels, óf je bent in het bezit van een BVE- diploma
* Je hebt ervaring met het afnemen van examens met verschillende toetsmethodes zoals TOA en Deviant
* Als je gecertificeerd (TOA) assessor bent, is dit een pré
* Je hebt ervaring met het lesgeven aan de MBO doelgroep
* Je bent enthousiast, ondernemend, dienstverlenend, zorgvuldig en hebt een flexibele houding
* Je bent flexibel inzetbaar en bereid te reizen.

Arbeidsvoorwaarden
* Je treedt bij Bisbee in dienst voor de duur van het te voeren project.
* Het aantal examineringsuren wordt in overleg ingevuld, mede afhankelijk van jouw beschikbaarheid.
* In de salariëring hanteren wij een salarisniveau tussen € 2500,- en € 3000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Salariëring is afhankelijk van diplomering en ervaring.
* Ook is het mogelijk op ZZP basis als taalassessor (of taalexaminator- 1 term gebruiken) aan de slag te gaan.

Contactgegevens:
Bisbee Flexonderwijs
Suzanne Bastiaansen
E-mailadres: s.bastiaansen@bisbee.nl
Telefoonnummer: 073-6409390


Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.