Vacatures

NT2 docenten

Wij
Elycio Talen is al 50 jaar één van de grootste aanbieders van professionele taal trainingen en vertalingen aan bedrijfsleven en overheid in Nederland. Vanuit zes vestigingen werken we met een team van bijna 200 professionele taal trainers voor een breed scala aan internationaal georiënteerde opdrachtgevers. Wij bieden door geheel Nederland trainingen en workshops aan in alle vormen en maten en in letterlijk alle talen, van Afghaans tot Zweeds.

Wij zoeken per direct energieke en enthousiaste NT2-gecertificeerde trainers door het hele land voor freelance/ ZZP opdrachten in Arnhem, Enschede, Papendrecht, Geertruidenberg, Woudrichem, Zevenbergen, Amsterdam, Zeist en Rijswijk. Je bent minstens een jaar lang, twee of meer dagdelen per week beschikbaar om o.a. statushouders klaar te stomen voor het inburgeringsexamen. Ook ben je eventueel beschikbaar voor individuele trainingen en in-company trajecten voor medewerkers van bedrijven en instellingen. Uiteraard heb je naast een HBO opleiding NT2 een passie voor je vak, een inspirerende persoonlijkheid en besef je dat begeleiding van vluchtelingen méér is dan alleen voor de klas staan. Wij zoeken iemand die ook net dat extra stapje wil zetten om Nieuwe Nederlanders, samen met ons succesvol in de maatschappij te introduceren.

Reageer nu
Samenwerking gebeurt op basis van een overeenkomst van opdracht zonder werkgeversgezag conform de nieuwe Wet DBA. Kijk op www.leernederlands.nl voor meer informatie of bel naar Jackie Drinkwaard op 078 6449770.

Stuur je Curriculum Vitae naar werkenbij@leernederlands.nl en we nemen binnen 2
werkdagen contact met je op. Kennismakingsgesprekken vinden plaats in Papendrecht.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.