Vacatures

NT2 docent

Implacement Projecten is een gerenommeerd re-integratiebedrijf in Amsterdam. Wij zijn onder andere de initiator van een taalproject voor aan Amsterdam verbonden vluchtelingen. Voor dit project zijn wij op zoek naar een NT2 docent.

Als Docent NT2 bij Implacement Projecten voer je werkzaamheden uit op onze trainingscentra in Amsterdam en omgeving t.b.v. taalprojecten voor vluchtelingen. Je geeft les aan groepen mensen die net zijn gearriveerd in Nederland. De samenstelling van de klas is zeer divers, zowel qua nationaliteit als qua leerbaarheid en taalkennis. Soms is het praten en soms is het 'handen en voeten' werk om de boodschap over te brengen.

Over jouw bevindingen tijdens de les rapporteer je aan jouw Teammanager. Het doel van dit taalproject is het ondersteunen van nieuwe Nederlanders bij het zo snel mogelijk onder de knie krijgen van de Nederlandse taal waardoor ze beter beslagen ten ijs komen tijdens het inburgeringsexamen.

Hoewel het zeer dankbaar werk is kan het mentaal soms zwaar zijn. Je krijgt te maken met mensen die nogal wat hebben meegemaakt. Je zal stevig in je schoenen moeten staan, zelfbewust moeten zijn en veel geduld moeten hebben. Daarnaast ben je een echte doener en vindt je het leuk om jouw kennis over te dragen en na te denken over creatieve manieren waarmee je dingen duidelijk kan maken. Je bent nauwkeurigheid, zelfstandig en initiatiefrijk .

Functie-eisen NT2-docent bij Implacement Projecten:
- HBO/WO werk- en denkniveau (een gerichte afgeronde opleiding /certificaat NT2 Docent is een vereiste), specialisatie Inburgering heeft een pre.
- In het bezit van een BHV-diploma of bereid deze te behalen
- VOG dient zonder problemen door Justitie afgegeven te worden
- Creatief
- Zelfstandig
- Doorzettingsvermogen
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord is een pre
- Integer en betrouwbaar
- Flexibel
- In het bezit van eigen vervoer
- Minimaal 8 uur per dag beschikbaar
- Het betreft een contract op basis van oproep/MUP, werktijden in overleg.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan door een mail te sturen naar personeelszaken@implacement.nl. Mocht je vragen hebben, bel ons dan op: 020-6109946. Contactpersoon: Desiré van Kuik-Scholtemeijer

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.