Vacatures

Projectmedewerker Taal NT2

Stichting Nieuw Thuis Rotterdam is per direct op zoek naar een projectmedewerker met een afgeronde NT2-opleiding. De ze projectmedewerker zal zich richten op het toetsen van het taalniveau van onze deelnemers. Het SNTR-taalprogramma is een programma waarin volwassenen het inburgeringstraject ingaan met als doel versneld het Staatsexamen I (B1-niveau) te halen.

Taalprogramma
De programmapijler Taal richt zich op de Syrische volwassenen die deelnemen aan het SNTR-programma. SNTR werkt momenteel samen met drie Nederlandse taalaanbieders. Elke taalaanbieder biedt verschillende taaltrajecten aan. De taaltrajecten zijn op maat gemaakt.

De invulling van dit programmaonderdeel hangt nauw samen met de andere programmapijlers van SNTR zoals de maatschappelijke begeleiding, het onderwijsprogramma voor jongeren tot 18 jaar en de begeleiding van volwassenen naar een vervolgopleiding of de arbeidsmarkt. Een goede samenwerking tussen de verschillende programmapijlers is daarin essentieel.

Projectmedewerker Taal NT2
De projectmedewerker Taal NT2 heeft de volgende verantwoordelijkheden:

- Verschillende taalintakes organiseren en afnemen bij de deelnemers om het leervermogen en niveau te kunnen bepalen
- Tussentijdse taaltoetsen organiseren en afnemen bij de deelnemers
- Verwerken en analyseren van de verschillende toetsen en intakes
- Sparringspartner op het gebied van de ontwikkeling van het taalprogramma

Onze ideale kandidaat

- Heeft HBO- of WO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een veeleisende werkomgeving
- Heeft een afgeronde NT2-opleiding
- Heeft gedegen kennis van de bestaande inburgeringstrajecten en de ontwikkelingen in de markt en actuele kennis op het gebied van NT2-verwerving
- Kan goed organiseren
- Heeft ervaring met het verwerken en analyseren van data
- Staat stevig in de schoenen, heeft strategisch inzicht en ervaring met stakeholdermanagement
- Voelt zich prettig in een dynamische snel veranderende omgeving
- Is hands-on en oplossingsgericht
- Is 2 á  3 dagen per week beschikbaar (flexibel inzetbaar)

Wij bieden

Een marktconform salaris;
Dienstverband op basis van zzp of loondienst;
Een functie binnen een nieuw en innovatief programma
Startdatum in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Planning
Aan geïnteresseerde kandidaten vragen we om een CV en begeleidende brief te sturen o.v.v. 'Sollicitatie coördinator taal' of o.v.v. 'Sollicitatie Taalmedewerker NT2' aan Eva de Jong (sollicitatie@sntr.nl).
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Hester Ringnalda: 010 310 1100. De sollicitatie bestaat uit twee gesprekken (45 min).

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.