Vacatures

Webredacteur (stagiaires)

We zoeken stagiaires voor onze special interest websites! Zin in? Neem dan nu contact op!

Uitgeverij Virtùmedia is een uitgeverij van special interest tijdschriften en websites. Voor onze webredacties zijn we doorlopend op zoek naar een stagiair(-e) die de alle kneepjes van het vak webredacteur wil leren. Het liefst iemand die studeert, affiniteit heeft met schrijven, geschiedenis, outdoor of bijvoorbeeld dans en yoga en vlot schrijft.

Wij hebben doorlopend stageplekken beschikbaar bij Isgeschiedenis.nl, Archeologieonline.nl, Bergwijzer.nl, Wandelmagazine.nu, Dansmagazine.nl, Yoga-International.nu en Schrijvenonline.org.

Wat ga je doen?
- Je gaat veel artikelen schrijven, voor verschillende websites. Je doet dus veel schrijfervaring op. Je leert je meteen hoe je je inleeft in veel verschillende onderwerpen.
- Je draait echt mee in ons mediabedrijf. Dit is meer dan een schrijfstage. Je bekwaamt je in sneltreinvaart in alle aspecten van het vak webredactie.
- Je leert in de praktijk. Geen woorden, maar daden dus. Fouten maken mag, zo lang je er maar van leert.
- Je krijgt verantwoordelijkheid. De stukken die je schrijft, zijn ook echt van jou! Je artikelen worden gepubliceerd. Met jouw naam erboven! Dat betekent dat je een kans krijgt om een groot portfolio op te bouwen!

Waarom zou je stage lopen bij Virtùmedia?
- Je krijgt de unieke kans meerdere maanden volwaardig mee te draaien in ons mediabedrijf. Je leert webartikelen schrijven, je bekwaamt jezelf in SEO, je leert 'productie draaien' en ideeën te pitchen, je ontdekt dus in de praktijk wat het vak webredactie inhoudt. Dergelijke praktijkervaring is heel veel waard in je verdere carrière.
- Het voordeel van een klein bedrijf: talent en eigen initiatief worden gezien en beloond. Heb je een echt goed idee voor een nieuwe rubriek, dan kun je daar bij wijze van spreken de volgende dag al mee starten. En misschien houd je wel een baan over aan je stage. Iedere webredacteur bij Virtùmedia is ooit begonnen als stagiair(e).
- Je krijgt een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze.
- Je krijgt van ons stagevergoeding van 150 euro (5 dagen/week).

Zin in? Neem dan nu contact op, via LeeRan Rodenhuis: lrodenhuis@virtumedia.nl

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.