Vacatures

Docent NT2

Functieomschrijving
Voor ons team Onderwijs zijn wij op zoek naar een docent NT2. Het team bestaat uit docenten Nederlands en Engels en een coördinator e-learning die allen vrijwel zelfstandig functioneren. Als team dragen we zorg voor het cursusaanbod en de kwaliteit van de cursussen. Daarnaast zijn er op NT2-gebied een aantal grotere projecten, bijvoorbeeld op het gebied van inburgering. Taken en verantwoordelijkheden worden in overleg aan docenten toegewezen.

Waar houd je je in deze functie mee bezig?
- het verzorgen van taaltrainingen op alle niveaus
- intakes afnemen en instaptoetsen beoordelen
- lesplannen maken en lesmateriaal ontwikkelen en verbeteren
- (nieuwe) docenten begeleiden
- intern beleid rondom inburgering (o.a. interne procedures en afspraken, Blik op Werk keurmerk)

Jouw profiel
Je bent een bevlogen, gecertificeerde NT2-docent en hebt minimaal twee jaar ervaring met het lesgeven aan hoogopgeleide volwassenen. Daarnaast ben je ict-vaardig, stressbestendig, betrokken bij je werk, sociaal vaardig en organiseer je je werk goed. Je hebt tot slot een goede beheersing van de Engelse taal (niveau B2).

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie naar maud@babel.nl ter attentie van Maud Beersmans (manager onderwijs).

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.