Vacatures

Projectleider Educatie en Inburgering- Regio Veenendaal

Wat ga je doen?

Coördineren van taalopleidingen Nederlands (NT1 en NT2) in de regio Foodvalley, bestaande uit de plaatsen Veenendaal, Ede, Wageningen en Barneveld. Opbouwen, onderhouden en uitbouwen van samenwerkingsrelaties met opdrachtgevers, doorverwijzers, bibliotheken, taalpunten en vrijwilligersorganisaties.

Het betreft een zelfstandige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het gehele proces rondom de uitvoering van verschillende opleidingstrajecten op verschillende locaties;
Je bent medeverantwoordelijk voor het werven van deelnemers en zorgt er vervolgens voor dat zij een passend aanbod krijgen;
Je plant opleidingsgroepen, selecteert en begeleidt docenten en onderhoudt contact met de doorverwijzers;
Je bewaakt de voortgang, coördineert de planning van toetsen en examens, beperkt verzuim en uitval en rapporteert hierover;
Je zorgt voor evaluaties met cursisten, docenten en opdrachtgevers en initieert verbeteracties;
Je hebt regelmatig contact met taalhuiscoördinatoren over voortrajecten en taalonderhoud tijdens en na de opleiding.

Wat vragen we?

HBO werk- en denkniveau;
Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider;
Interesse hebben in de ontwikkelingen op het gebied van inburgering, taaleis WWB, lokaal beleid op het gebied van taal en educatie, etc;
Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Kennis MS Office;
In het bezit van een rijbewijs B;
Commerciële vaardigheden;
Woonachtig en netwerk hebben in de regio Foodvalley.

Wat bieden we je?

Naast een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je een flexibele en informele werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling. Je komt terecht in een bedrijf waar de lijnen kort zijn, de mensen trots zijn op hetgeen ze doen en je sámen met je collega's gaat voor het beste resultaat.

Wie is TopTaal?

TopTaal, onderdeel van TopTaal Groep, is een opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen: voor laag- tot hoogopgeleiden, voor zowel moedertaalsprekers als anderstaligen. In onze visie dient taal een doel: om beter te functioneren op het werk, een opleiding te volgen of mee te doen in de samenleving.

Projectleider worden bij TopTaal?

Ben jij de resultaatgerichte projectleider waar wij naar zoeken? Ben je goed in plannen en organiseren, kun je goed overzicht behouden?
Maak je makkelijk contact met anderen zowel stap je probleemloos op mensen af? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel vrijheid binnen een informele werkomgeving? Dan zoeken wij jou! Stuur dan je motivatiebrief met CV naar solliciteren@toptaalgroep.nl t.a.v. Yvonne Rooms. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne Rooms, telefoon 088 - 3742 000.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.