Vacatures

Bijverdienen als bijles- of privéleraar!

Superprof, hét wereldwijde platform dat leerlingen in contact brengt met leraren, is op zoek naar leraren en begeleiders in heel Nederland die privéles en bijles kunnen geven in Nederlands op elk mogelijk niveau en aan leerlingen van alle leeftijden. Al meer dan 2.000.000 leraren over de hele wereld vertrouwen op ons voor het vinden van hun leerlingen!

Of je nou leraar-in-opleiding bent, al lesgeeft, of simpelweg iets bij wilt verdienen, Superprof is er voor iedereen die op zoek is naar de mogelijkheid om met veel vrijheid en flexibiliteit af en toe privéles te geven. Je hoeft niet langer te zoeken naar leerlingen: op Superprof komen leerlingen naar jou!

Voordelen:
- Beheer je eigen tarieven, netto en zonder verrassingen (geen commissie)
- Bepaal je eigen uren
- Geef meerdere leerlingen les die je zelf kunt uitkiezen
- Mogelijkheid tot het geven van lessen via de webcam, bij jou thuis of bij de leerling thuis

Begin nu met een profiel en je eerste les aan te maken door naar de volgende URL te gaan (+- 10 minuten): https://nl.superprof.com/?aff=1229

Als je eerst meer wilt weten, kun je een mailtje sturen naar Julia Vié op julia@superprof.com.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.