Vacatures

Taaltrainers Nederlands

CLL talen centra is op zoek naar taaltrainers Nederlands (met Selor taaltesten ervaring) om lessen Nederlands te geven aan cursisten die zich voorbereiden op de Selor taaltesten (selectiebureau van de federale overheid) o.a. op taaltest van artikel 10 bis. Voor dit taalcertificaat moeten de cursisten twee modules afleggen (1. spreken in het kader van een rollenspel, 2. lezen). De voorbereiding van de cursisten zal gericht zijn op de spreekvaardigheid (in een overheidscontext : simulatie van een evaluatiegesprek gebaseerd op een fictieve case) en op de leesvaardigheid (gespecialiseerde en technische artikels begrijpen).

De taaltrainer begeleidt de cursisten in hun leerproces, bereidt ze voor op het einddoel en zorgt voor een communicatieve leermethode (op basis van praktijkgerichte drills en rollenspel).

De taaltrainer zal de handleiding van Selor alsook het lesmateriaal van CLL gebruiken.

Gezocht profiel:
- Je hebt een C2 niveau in het Nederlands;
- Je beschikt over minimum 3 jaar ervaring als taaltrainer Nederlands (in overheids- of bedrijfscontext),
- Je beschikt over minimum 2 jaar ervaring in de voorbereiding en ondersteuning van kandidaten op Selor taalexamens (o.a. op artikel 10 bis) of bent zelf Selor evaluator geweest;
- Je hebt een master in een richting taal- en letterkunde, meertalige communicatie in het Nederlands ;
- Je bent een goede pedagoog, betrouwbaar, enthousiast en communicatief;

Geïnteresseerd?
Stuur jouw CV naar jobs@cll.be


Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.