Vacatures

Leraar Nederlands

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privélessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden en te geven.

Kent het Nederlands voor jou geen geheimen?
Wil je jouw ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen?

Kun je goed uitleggen en ben je geduldig?

Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Dan is het dus tijd om je aan te sluiten bij onze gemeenschap en privélessen te geven in jouw regio.

Om je lessen te publiceren en om gecontacteerd te worden door studenten, gebeurt de registratie rechtstreeks op onze site.

Door je als leraar GRATIS aan te melden op onze site (https://www.apprentus.nl/ of https://www.apprentus.com/nl-be/), een profiel aan te maken en lessen te publiceren kun je gevonden worden door de duizenden potentiële leerlingen die onze site bezoeken.

Begin vandaag nog met bijles Nederlands te geven!

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.