Vacatures

Docent NT2

Vacature Docent NT2 20-24 uur per week per 1 september 2018 (dienstverband)
Bij Lest Best in Utrecht per 1 september 2018

Een van onze docenten keert terug naar het basisonderwijs. Daarom zijn we op zoek naar een gecertificeerde docent NT2 voor 20-24 uur per week. We zijn gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht. Onze doelgroep bestaat uit hoogopgeleide volwassenen: vluchtelingen, expats en buitenlandse partners van Nederlanders.

Ons team bestaat momenteel uit twaalf gedreven docenten. We bieden groepscursussen aan van 0 t/m C1-niveau.
In onze cursussen besteden we veel aandacht aan spreekvaardigheid. Daarom bestaan onze groepen uit maximaal tien cursisten. Buiten de lessen werken cursisten zelfstandig aan hun schrijf-, lees- en luistervaardigheid en woordenschat. We gebruiken de methodes Nederlands in Gang, Nederlands in Actie en Nederlands op Niveau. Voor al onze cursussen hebben we eigen lesplannen ontwikkeld.

We bieden in eerste instantie een jaarcontract met een marktconform salaris. Dit contract wordt na twee jaar omgezet in een vast dienstverband.

Voel je je betrokken bij vluchtelingen?
Heb je ervaring met hoogopgeleide nieuwkomers?
Ben je gecertificeerd docent NT2?
Kun je goed in een team werken?
Kun je je werk goed organiseren?
Kun je goed werken met een gedetailleerd lesplan?
Ben je ICT-vaardig?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Je kunt je cv en motivatiebrief (bij voorkeur voor 7 juli) sturen naar Els Verplanke
elsverplanke@lestbest.nl
Lest Best
Maliebaan 50B
3581 CS UTRECHT
030-8883791
www.lestbest.nl


Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.