Vacatures

Communicatie- en marketingverantwoordelijke

Als communicatieverantwoordelijke breng jij de boodschap van Creatief Schrijven vzw via het juiste kanaal op de juiste plaats en bij de juiste doelgroep.
Je ontwikkelt communicatiestrategieën en voert die ook van a tot z uit.
Je schrijft teksten, soigneert onze social media, ontwikkelt e-mailcampagnes, beheert websites, onderhoudt perscontacten, zorgt voor drukwerk en stuurt vormgevers, webontwikkelaars en stagiaires aan.
Je bent verantwoordelijk voor de marketing van het merk 'Creatief Schrijven'. Je onderhandelt duurzame samenwerkingsovereenkomsten en sluit sponsor- en advertentieovereenkomsten af.
Je ondersteunt het redactieteam van ons tijdschrift VERZIN, overlegt met de hoofdredacteur en zorgt dat er vier keer per jaar een magazine van de persen rolt.
Onze databank is één van je belangrijkste werkmiddelen. Je ontwikkelt een strategie om deze up-to-date te houden, aan te vullen en nog beter in te zetten. In de uitvoering betrek je het hele team.

Profiel
- We zoeken een collega op niveau hoger onderwijs, door opleiding of ervaring.
- Je hebt aantoonbare professionele ervaring in één of meerdere van bovenstaande domeinen.
- Je bent vertrouwd met het literaire veld en met de leefwereld van schrijfliefhebbers; van dagboekschrijvers over columnisten en scenaristen tot slammers, van beginner tot semiprofessioneel.
- Alle woorden die jij op papier zet, verleiden een lezer en zetten aan tot actie.

Of je nu een statusupdate, nieuwsbrief, persbericht of sponsordossier schrijft, jij vindt in een handomdraai de juiste toon en insteek.
- Je bedenkt probleemloos straffe communicatiestrategieén en creatieve campagnes en weet die zelf ook te plannen en tot uitvoering te brengen, offline én online.
- Je bent een vlotte spreker die mensen kan overtuigen.
- Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd en mist geen enkele deadline. Tegelijkertijd werk je ook graag in team en kun je vormgevers, webdevelopers en stagiairs aansturen.
- Je bent gebeten door digitale communicatie. Sociale media, e-mailmarketing, Google Analytics, etc. hebben geen geheimen voor jou en je volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet.
- Kennis van grafische programma's als Photoshop en Indesign zijn een pluspunt. Je spreekt en schrijft vlot en foutloos Nederlands en kunt je ook goed uit slag trekken in het Frans en Engels.
- Je bent stressbestendig, diplomatisch en bereid tot avond- en weekendwerk.

Ons aanbod
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.
- Een berg uitdagingen en de kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job omringd door een klein dynamisch team dat er samen met jou helemaal voor wil gaan.
- Een loon in verhouding met je ervaring volgens de barema's van Paritair Comité 329.01, maaltijdcheques, terugbetaling abonnement openbaar vervoer voor woon-werk verkeer en groepsverzekering.
- Een toffe werkomgeving in het centrum van Antwerpen (mét tuin)

Interesse?
Stuur je motivatiebrief, cv en een overzicht waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet* voor 20 augustus naar jobs@creatiefschrijven.be t.a.v. An Leenders. Word je geselecteerd, dan krijg je ten laatste op 23 augustus een telefoontje én een opdracht.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 en 28 augustus.

Vragen? Stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be of bel 03 229 09 90.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.