Vacatures

Hoofd HAN-Talencentrum (0,8 fte)

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt voor het HAN-Talencentrum van de Faculteit Educatie zo snel mogelijk een Hoofd HAN-Talencentrum.

In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren

Het HAN-Talencentrum is een expertisecentrum op het gebied van taalvaardigheid. Bij het HAN-Talencentrum kunnen studenten, medewerkers, inburgeraars en andere externen terecht voor praktijkgerichte taalcursussen in 10 talen en voor verschillende communicatietrainingen Nederlands. Opleidingen zijn bij ons aan het juiste adres voor taaltoetsing Nederlands. Studenten kunnen bij ons taalondersteuning en schrijf coaching krijgen. Daarnaast hebben wij een vertaal- en redactieservice om teksten te laten vertalen en redigeren. In 2016 is het Talencentrum gestart met een cursusaanbod NT2 en een Taalschakeljaar voor vluchtelingstudenten. De omgeving van het HAN-Talencentrum is dynamisch zowel intern als extern zijn er vele ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld internationalisering in het onderwijs en de toegenomen diversiteit. Het HAN-Talencentrum acteert proactief, ziet kansen en innoveert.

Het HAN-Talencentrum maakt onderdeel uit van het Instituut voor Leraar en school van de faculteit Educatie van de HAN. Het team bestaat uit 15 vaste krachten. Regelmatig worden ook freelancers ingezet.

Het werken in zelfverantwoordelijke teams is geïnitieerd en wordt verder ontwikkeld. Het versterken van de kwaliteitscultuur, waarin we samenwerken vanuit vertrouwen, is van belang.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U bent het gezicht van het HAN-Talencentrum. U onderhoudt een uitgebreid intern en extern netwerk. U signaleert kansen in de markt en benut deze voor nieuwe en innovatieve opdrachten voor het HAN-Talencentrum.

U geeft leiding aan het HAN-Talencentrum. U bepaalt in goede afstemming met het team en de directie de strategische koers en bewaakt de voortgang daarvan. U ondersteunt en motiveert de medewerkers van het HAN-Talencentrum. Als leidinggevende hebt u oog voor de mens achter de medewerker. U stimuleert de ontwikkeling van de organisatie van het Talencentrum waarin talentontwikkeling van managers en samenwerken in en tussen de teams belangrijke thema's zijn.

U bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten van het HAN-Talencentrum, en ziet toe op de klanttevredenheid en op het goede verloop van de bedrijfsprocessen. U stelt daartoe de begroting op en regelt contracten met opdrachtgevers. U bewaakt de uitvoering van verbetercycli.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U beschikt over een afgeronde masteropleiding. Daarnaast hebt u ervaring en/of affiniteit met het talenonderwijs. U hebt kennis van en ervaring met financiële zaken en met bedrijfsprocessen. Daarnaast brengt u een netwerk mee in een maatschappelijke en internationale context en weet deze te benutten. Uw aanpak typeert zich als ondernemend en extern gericht. U hebt ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten zoals trainingen en cursussen.
Als leidinggevende treedt u coachend op en beschikt u over een ontwikkelgerichte houding waarmee u anderen in staat stelt te groeien. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hanteert een perspectief waarbij ontwikkeling én resultaat in balans zijn. Tot slot weet u innovatieve ideeën om te zetten in daadwerkelijke resultaten.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is. U wordt aangesteld als Opleider/trainer/adviseur niveau 2. Afhankelijk van uw ervaring en de functie-inhoud bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 5.433,82 (cao-hbo schaal 12) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof. Een groei naar de functie Opleider/trainer/adviseur naar niveau 1 (schaal 13 cao-hbo, bruto maandsalaris € 6.894,67) behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u telefonisch contact opnemen met Mw. A.M. Smelt-Medendorp, directeur van het Instituut voor Leraar en School M (06) 23371778.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór maandag 24 september op deze link om online te solliciteren.

U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw A.M. Smelt-Medendorp. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 07 04.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandagochtend 1 oktober. Een eventueel vervolggesprek vindt plaats op woensdag 3 oktober in de ochtend.

Heb je al een arbeidsovereenkomst met de HAN en heb je interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacature' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.


Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.