Vacatures

Moedertaalsprekers Nederlands

Appen is een grootschalig spraakinzamelingsproject gestart waarbij we onze cliënten helpen met het ontwikkelen van de volgende generatie spraakherkenningssystemen (ASR), gestuurd door kunstmatige intelligentie. Het einddoel is dat apparaten met gebruikers kunnen samenwerken en op hun verzoeken kunnen reageren, in welke dagelijke situatie dan ook. Hier kun je meer informatie over ASR-systemen vinden.

Om dit voor elkaar te krijgen, verzamelen we spraakopnames van moedertaalsprekers voor onderzoeks- en apparaattrainingsdoeleinden. De gehele opdracht duurt ongeveer 20/30 minuten. Als vergoeding ontvang je (via PayPal) ongeveer € 15,- ($17).

Wie? Appen (Australisch bedrijf)
Wat? 200 korte zinnen inspreken
Waar? Waar jij maar wilt!
Wanneer? Per direct
- ongeveer € 15 ($17)
- uitbetaling via PayPal
- eenmalig

Jij:
- spreekt goed Nederlands
- hebt een Android-toestel
- bent 20-30 minuten beschikbaar
- hebt een PayPal-account

Registreer jezelf eerst via de onderstaande link

go.appen.com/users/sign_up?referred_by=168531&project_id=9379

Klik op de link hierboven om in te loggen op je Appen Global-account. Er worden mogelijk een aantal vragen gesteld als je profiel niet up-to-date is. Na het updaten van je profiel, zul je een taakbalk vinden met de link naar een gedetailleerde taakinstructie.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.