Vacatures

Taaltrainer Nederlands (vast contract (CDI) / freelance)

Taaltrainer Nederlands (vast contract (CDI) / freelance)

Wie zoeken wij?

Voor ons taleninstituut in Spa zijn wij op zoek naar een goede en enthousiaste gediplomeerde (bachelor of master) taaltrainer (ervaring is een plus) die in staat is om op een dynamische manier te werken aan de behoeften van de student(en). Nederlands is je moedertaal. Een variabel uurrooster schrikt je niet af en je bent bereid om ongeveer 1 avond per week tot 22 uur te werken (en dit uiteraard telkens binnen het wettelijk kader). Aangezien onze studenten voornamelijk uit de bedrijfswereld komen, is het belangrijk dat je daarmee affiniteit hebt (meer info over CERAN: www.ceran.com/nl). Naast een vaste taaltrainer zoeken wij ook freelancers die in drukke weken en voor specifieke projecten kunnen bijspringen.

Wat kunnen wij jou aanbieden?

- Een unieke baan in een prachtige omgeving met leuke collega's en dat allemaal overgoten met een internationaal sausje
- Een contract van onbepaalde duur op basis van 38 uur per week.
- Een marktconform salaris

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV (met foto) naar Lisette Huibers, hoofd van de afdeling Nederlands via lisette.huibers@ceran.com. Daarna zullen wij jou contacteren om eventueel een afspraak te maken voor taaltesten en een kennismakingsgesprek.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.