Vacatures

Docent Nederlands

Wij zoeken docenten Nederlands voor privé-lessen in de regio's Amsterdam en Amstelveen. Ook als je in andere talen lesgeeft, horen we graag van je!

Eszett is een Duits bedrijf dat taaldiensten aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in privéles in meer dan 50 landen. Onze cursisten zijn medewerkers van internationale bedrijven, die voor hun werk naar Nederland gekomen zijn of uitgestuurd werden naar het buitenland. De lessen vinden plaats op kantoor of bij de cursist thuis. In de meeste gevallen mag je rekenen op anderhalf á drie uur les per week gedurende 12 á 15 weken maar dit kan variëren naargelang de voorkeur van de cursist.

Zie je dit wel zitten of ken je de perfecte kandidaat? Graag een mailtje aan maja@language-trainers.com.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.