Vacatures

Programmaleider Nederlands

In verband met de groei van Babel zijn wij voor het team Programma's op zoek naar een programmaleider Nederlands. De programmaleider is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van (nieuwe) onderwijsprogramma's en -projecten, en ook voor de inhoudelijke kwaliteit van de trainingen, toetsen en assessments die Babel aanbiedt. Het team bestaat uit docenten en ontwikkelaars die allen vrijwel zelfstandig functioneren.

Waar houd je je in deze functie mee bezig?
- nieuwe onderwijsprogramma's opzetten en ontwikkelen
- taalassessments (door)ontwikkelen en analyseren
- projectmanagement bij grote (maatwerk)projecten, waaronder aanbestedingen
- vanuit een sterke visie op kwalitatief goed taalonderwijs voorstellen doen voor de - aanpassing en/ of uitbreiding van het cursusaanbod
- R&D-projecten initiëren en uitvoeren
- het adviseren van het management over beleid en strategie

Jouw profiel
- Je hebt een academische opleiding afgerond op het gebied van taalonderwijs en/of taalkunde.
- Je bent een ervaren programma- en materiaalontwikkelaar, bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en in de markt (waaronder inburgering) en hebt aantoonbare ervaring met de doelgroep hoogopgeleide volwassenen.
- Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van taalassessments en de (statistische) analyse ervan en/of met de ontwikkeling van e-learningmaterialen.
- Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende of aansturende ervaring, bij voorkeur op het gebied van de ontwikkeling van onderwijsprogramma's.
- Je beschikt over projectmanagementvaardigheden, bent pro-actief, besluitvaardig, oplossingsgericht, stressbestendig, betrokken bij je werk, sociaal vaardig en je organiseert je werk goed.
- Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (niveau B2).

Ons aanbod
Een team van energieke collega's, een dynamische werkomgeving en een bedrijf dat volledig in ontwikkeling is.We hebben fijne secundaire voorwaarden, zoals 28 vakantiedagen, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Uiteraard bieden we een marktconform salaris.

Voor alle voordelen van werken bij Babel, zie https://www.babel.nl/over-ons/vacatures/.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie naar maud@babel.nl ter attentie van Maud Beersmans.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vrijwaring
In deze vacaturebank wordt ook informatie beschikbaar gesteld afkomstig van derden. Deze informatie is door de Nederlandse Taalunie niet nader beoordeeld op juistheid of volledigheid. De Nederlandse Taalunie wijst iedere aansprakelijkheid ter zake af. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en op eigen risico.